s
Zwangerschapstest quick Bekijk groter

Zwangerschapstest quick

941134

Merk: Livsane

Inhoud: 2st

Knmp_code: 16847458

€11.00

Merk Livsane
Inhoud 2st
Knmp_code 16847458

Livsane Zwangerschapstest quick
Medisch hulpmiddel

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
hCG Zwangerschapstest is een snel, visueel immuunassay voor de urinemonster, als hulpmiddel in de vorm van een zelftest, voor het vroeg vaststellen van een zwangerschap.

Aanwijzing voor het gebruik
Monsterafname:
1. Vang het verse urinemonser op in een wegwerpbakje – of potje dat schoon en droog is.
2. In de vroege morgen bevatten urinemonsters de hoogste concentratie hCG, voor de vroege vaststelling van een zwangerschap. Maar in principe is ieder urinemonster geschikt om de test mee te doen.
3. De monsters kunnen bij kamertemperatuur 8 uur worden bewaard.
Als het monster niet direct kan worden getest, kan het gekoeld worden bewaard bij 2 à 8 °C, gedurende 48 uur of bij –20 °C gedurende 18 maanden. Vries monsters niet opnieuw in nadat ze zijn ontdooid.
4. Laat het urinemonster eerst op kamertemperatuur komen voor u het test.

Testprocedure:
Laat de middenstraaltest, het urinemonster en/of de controles eerst op kamertemperatuur (15 – 30 °C) komen voor u begint met testen. Open de zakken niet voor u klaar bent om de test te doen. In de vroege morgen bevatten urinemonsters de hoogste concentratie hCG, voor de vroege vaststelling van een zwangerschap.
Maar in principe is ieder urinemonster geschikt om de test mee te doen.
1. Haal de middenstraaltest uit de gesloten zak en gebruik hem zo snel mogelijk.
2. Verwijder de dop om het absorberende uiteinde bloot te leggen.
3. Houd de middenstraaltest vast aan de duimgreep en laat het absorberende uiteinde naar beneden wijzen. Plas direct op het absorberende uiteinde, tot het goed nat is (minimaal 5 seconden).
(Als u wilt, kunt u een urinemonster verzamelen in een schone, droge container met voldoende urine, zodat u de absorberende tip volledig kunt onderdompelen gedurende minimaal 5 seconden)
OPMERKING: Plas niet in het weergavevenster.
4. Doe de dop weer op de middenstraaltest en leg hem op een vlakke ondergrond, met het venster naar boven.
5. Wacht tot er rozegekleurde strepen verschijnen. Lees het resultaat af binnen 5 minuten. Het resultaat verschijnt binnen 1 tot 3 minuten. Het resultaat mag niet meer worden afgelezen na 5 minuten

Interpreteren van de resultaten:
ZWANGER: Er worden twee duidelijke, rozegekleurde strepen zichtbaar, een in het testgedeelte (T) en een in het controlegedeelte
OPMERKING: De intensiteit van de kleur roze in het testgedeelte (T) kan variëren, al naar gelang de concentratie hCG die het monster bevat. Dat houdt in dat iedere kleur roze die in het testgedeelte (T) te zien is als positief resultaat moet worden beschouwd.
NIET ZWANGER: Er verschijnt maar één rozegekleurde streep, in het controlegedeelte (C). Er verschijnt geen herkenbare roze streep in het testgedeelte (T).
ONGELDIG: De controlestreep verschijnt niet.
OPMERKING: Als de controlestreep ontbreekt is het monster onvoldoende geweest of is de test niet op de juiste manier uitgevoerd. 

Lees de testprocedure nog eens door en herhaal de test met een nieuwe middenstraaltest. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met uw plaatselijke distributeur.

Fabrikant
Livsane
Straatweg 2
3604 BB in Maarssen

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Zwangerschapstest quick

Zwangerschapstest quick

Schrijf uw recensie