Wie zijn wij?

De vitamineapotheek.nl is een samenwerking tussen de Huizer Apotheek Complementair in Huizen en de groothandel Holland Farma. Daardoor kunnen we u  via devitamineapotheek.nl  een optimale en snelle levering garanderen van alle voedingssupplementen en meer dan 50.000 drogisterij artikelen. Op al uw bestellingen ontvangt u 10% korting via devitamineapotheek.nl ! Onder  “Categorie”  ziet u ons assortiment om een indruk te krijgen van wat we allemaal kunnen leveren. U betaalt uw bestelling direct en veilig af met Multisafpay, en ontvangt uw bestelling binnen 1-2 werkdagen bij u thuis. U kunt iedere dag van de week  24/7 een bestelling plaatsen.

De Huizer Apotheek Complementair  is een onderdeel van de Huizer apotheek (reeds 50 jaar in Huizen!)  Bezoek ook onze website www.Huizerapotheek.nl
De Huizer Apotheek Complementair is de eerste complementaire apotheek in NL die een nauwe samenwerking heeft met meer dan 150 therapeuten. De Huizer apotheek Complementair controleert of alle voedingssupplementen die de therapeut voorschrijft veilig kunnen worden gecombineerd met het eventuele reguliere geneesmiddelgebruik. Op die manier waarborgen wij een veilig en verantwoord geneesmiddelgebruik.

Indien u reeds een recept van uw therapeut heeft laten leveren via de Huizer Apotheek Complementair, dan kunt u eenvoudig een herhaling hiervan bestellen via de tab “Herhaalbestelling plaatsen”