s
Shoyu Bekijk groter

Shoyu (Japan) bio

893145

Merk: Terrasana

Inhoud: 250ml

Knmp_code:

€4.59

Merk Terrasana
Inhoud 250ml
Knmp_code

Terrasana Shoyu (Japan) bio

Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je!

Ingrediënten
Water, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment.
* = van biologische landbouw

Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 259 kJ / 61 kcal
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren
0 gram
0 gram
Koolhydraten
- waarvan suikers
5,7 gram
0 gram
Vezels 1,1 gram
Eiwitten 9,0 gram
Zout 15,4 gram

Gebruik
Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.

Bewaren
Koel en donker bewaren.

Fabrikant/distributeur
TerraSana 
Postbus 70
2450 AB Leimuiden

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Shoyu (Japan) bio

Shoyu (Japan) bio

Schrijf uw recensie