s
Zinc 15mg complex Bekijk groter

Zinc 15mg complex

953978

Merk: Terranova

Inhoud: 50vc

Knmp_code: 17264642

Terranova Zinc 15mg Complex

Meer details

€14.55

Merk Terranova
Inhoud 50vc
Knmp_code 17264642

Terranova Zinc 15mg Complex

* Levert 15mg zink per capsule als zink bisglycinaatchelaat TRAACS™.
* Beschikt over een intens synergetisch MAGNIFOOD COMPLEX om de absorptie, biologische beschikbaarheid en werking van zink in het lichaam te ondersteunen en maximaliseren.

Zink is een onderdeel van elke cel in het lichaam en is bij meer enzymatische reacties betrokken dan enig ander mineraal. Het is een cruciale voedingsstof voor een algehele goede gezondheid.

Terranova Zinc 15mg Complex bevat zink als bisglycinaatchelaat (TRAACS™), een zeer biologisch beschikbare vorm van zink die zorgt voor een optimale absorptie.

Verschillende andere voedingsstoffen, waaronder koper, zijn nodig voor het zink metabolisme. Om deze reden biedt het MAGNIFOOD COMPLEX natuurlijk voorkomende bronnen van koper en andere voedingsstoffen.

TRAACS The Real Amino Acid Chelate System

TRAACS™ staat voor The Real Amino Acid Chelate System en is het handelsmerk van Albion™ Human Nutrition voor een reeks van zijn exclusieve gepatenteerde producten.

De naam TRAACS™ is ontstaan uit vele jaren van uitgebreid onderzoek en weerspiegelt de unieke technologie die ervoor zorgt dat de mineralen stabiel zijn en gemakkelijk en goed verteerd, geabsorbeerd en verdragen worden.

Het aminozuur glycine (een natuurlijke essentiële voedingsstof) is gebonden aan het mineraal om een zeer biologisch beschikbare vorm te bereiken, zelfs in omgevingen met een laag zuurgehalte (vaak gevonden in een gecompromitteerd maag-darmstelsel). Verder zijn de oplosbaarheid en stabiliteit in de van nature hoogzure omgeving van de maag bewezen. Glycine vormt een zeer stabiele binding met het mineraal in het maagdarmkanaal en wordt gemakkelijk door het lichaam herkend en opgenomen.

TRAACS™ biedt:
- Grotere biologische activiteit
- Verhoogde biologische beschikbaarheid
- Betere stabiliteit
- Grotere tolerantie (geen gastro-intestinale stoornis)
- Verbindingen die geen interactie hebben met andere voedingsmiddelen die de opname van mineralen verhinderen (vezels, fytaten).
- Hypoallergene, glutenvrije en veganistische ingrediënten

Kernwaarden Terranova

Waar zijn de capsules van gemaakt?
De capsules van Terranova zijn volledig plantaardig. Ze zijn namelijk van hydroxypropyl methylcellulose, afkomstig van houtpulp en door ons lichaam minstens zo snel oplosbaar als gelatine.

Kan ik als vegetariër of veganist Terranova voedingssuppletie gebruiken?
Ja. Terranova’s gehele lijn aan voedingssupplementen is volledig veganistisch, dus ook vegetarisch. Ook eventueel nieuw komende producten zullen volledig veganistisch zijn.

Bevatten de producten van Terranova additieven?
Nee. Terranova’s producten zijn volledig vrij van smaakstoffen, kleurstoffen, vulstoffen, bindmiddelen of andere additieven. Dit onderstreept de diepe betrokkenheid van Terranova’s ontwikkelaar Stephen Terrass bij de kwaliteit van de producten én bij u als eindgebruiker.

Wat betekent (het logo) MagniFood op de Terranova producten?
MagniFood is Terranova’s overkoepelende naam voor verschillende ingrediënten samen, zoals de gewassen, fruit en kruiden. Elk product heeft echter een andere samenstelling qua gewassen, groenten, fruit en kruiden. Deze samenstelling is met zorg geselecteerd en maakt dat Terranova’s producten een meer effectieve uitwerking hebben, zoals het verbeteren van absorptie, biologische beschikbaarheid, functie en effect van de voedingsstoffen in het product. 

Wat betekent (het logo) Phytofresh op de Terranova producten?
PhytoFresh op Terranova’s producten betekent dat de gewassen, groenten, fruit en kruiden vers zijn gevriesdroogd.

Terranova’s ingrediënten komen voornamelijk van de gecertificeerde boerderij; Eclectic Instituut. Hier worden de ingrediënten op piekniveaus geoogst met de hand, om vervolgens te worden gevriesdroogd. Piekniveau wil zeggen, dat planten eerst volledig volgroeid zijn, alvorens men ze van het land haalt. Dit gebeurt met de hand, zodat de planten intact blijven en niet worden beschadigd door machines. Vervolgens worden de planten binnen het uur gevriesdroogd. Dit betekent dat alle vloeistoffen, het water, eruit wordt gesublimeerd. Zo houdt men alleen de complexe structuur van de plant over, dus met vitaminen en mineralen. Door dit proces toe te passen blijft de prachtige, voedzame structuur van de plant langer behouden én hoeft het enkel licht gemalen te worden tot poeder.

Samenstelling per capsule                          %EC      ADH*                                        

MAGNIFOOD complex                                 400mg        - 

Bestaande uit:                
Gestabiliseerde rijstzemelen                         250mg
Spirulina                                                       75mg 
Pompoenzaad                                               50mg    
Acaibessen (vers gevriesdroogd)                     25mg

Plantaardige Capsulehuls                               95mg        - 
Zink (als bisglycinaat)                                    15mg        150

Geen vulstoffen, bindmiddelen of andere hulpstoffen
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

* Aanbevolen  Dagelijkse Hoeveelheid door de EU

Gebruik
Volwassenen: 1 capsule per dag met voedsel innemen.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren.

Distributeur
Holland Pharma 
Bosberg 41
7271 LE Borculo

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Zinc 15mg complex

Zinc 15mg complex

Terranova Zinc 15mg Complex

Schrijf uw recensie