s
Elastische bandage 4m x 8cm Bekijk groter

Elastische bandage 4m x 8cm

908920

Merk: Elastomull

Inhoud: 2rol

Knmp_code: 16551427

€3.78

Merk Elastomull
Inhoud 2rol
Knmp_code 16551427

Leukoplast Elastomull 4m x 8cm
Medisch hulpmiddel

Bij lichte verwondingen heeft u een behandeling nodig die betrouwbaar en snel is. Voor alle soorten snijwonden, schaafwonden, brandwonden of scheurwonden (skin tear) biedt Leukoplast een reeks producten voor zowel professionals als consumenten die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren om de best mogelijke zorg te garanderen. Al bijna 120 jaar stellen artsen en families over de hele wereld hun vertrouwen in de hoogwaardige Leukoplast wondverzorgingsproducten.

Elastomull® is een zeer elastisch fixatiezwachtel gemaakt van 42% katoen, 29% viscose en 29% polyamide. De gekroesde weefstructuur helpt verschuiving te voorkomen. De individuele wendingen van het verband hoeven elkaar slechts ongeveer een derde te overlappen. Vernauwing of congestie treedt niet op wanneer het verband correct wordt aangebracht. Het bijzonder hoge katoengehalte en de lichte, luchtige weefstructuur maken Elastomull® bijzonder aangenaam om te dragen.

- Elastisch: past zich goed aan verschillende delen van het lichaam aan. Dit maakt het ideaal voor gewrichten en andere gebieden die veel bewegen, en voor fysiek actieve patiënten.
- Comfortabel om te dragen: ontworpen met een hoog aandeel katoen, zodat het zacht en comfortabel is om te dragen, terwijl de elasticiteit bijna onbeperkte beweging mogelijk maakt.
- Makkelijk in gebruik en snel aan te brengen.
- Latex-vrije formule: niet gemaakt van natuurlijk rubberlatex, dus geschikt voor mensen met een latexallergie

Toepassing
Elastomull® is geschikt voor het fixeren van wondverbanden, vooral op vaak bewegende en taps toelopende delen van het lichaam en op de gewrichten.

- Zeer elastisch.
- Bijzonder huidvriendelijk.
- Comfortabel voor de patiënt.

Aanwijzing voor het gebruik
Elastomull fixatiezwachtels gebruiken voor de fixatie van verbandmateriaal, spalken en lichte steunverbanden.

Samenstelling
42% Katoen, 29% Viscose, 29% Polyamide

Droog en schoon bewaren.

Fabrikant
BSN Medical GmbH
Quickbornstrasse 24
20253 Hamburg
Duitsland

 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Elastische bandage 4m x 8cm

Elastische bandage 4m x 8cm

Schrijf uw recensie