s
Tandpasta daily kids Bekijk groter

Tandpasta daily kids

281441

Merk: Tepe

Inhoud: 75ml

Knmp_code: 17203074

€3.69

Merk Tepe
Inhoud 75ml
Knmp_code 17203074

Tepe Tandpasta daily kids

TePe Daily Kindertandpasta is een milde en laagschuimende tandpasta met fluoride om gaatjes te helpen voorkomen. Speciaal ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 6 jaar.  De tandpasta heeft een extra milde pepermuntsmaak. Een Zweeds recept met slechts een aantal essentiële ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd zijn. 
TePe Daily Kindertandpasta is ontwikkeld in samenwerking met tandheelkundige experts en bevat een leeftijdsgebonden fluoridegehalte van 1000 ppm wat helpt gaatjes te voorkomen. De tandpasta bevat verder geen microplastic en is vrij van SLS (Natriumlaurylsulfaat). SLS is een schuimmiddel dat gevoelig mondweefsel kan irriteren.

- Laagschuimend en bevat geen SLS
- Leeftijdsgebonden fluoridegehalte van 1000 ppm om gaatjes te voorkomen
- Milde formule met extra milde pepermuntsmaak
- Geschikt voor veganisten

Ingredienten
Aqua, Gehydrateerd Siliciumdioxide, Glycerine, Sorbitol, Xylitol, Cellulosegom, Natriumsacharine, Natriumfluoride, Trinatriumfosfaat, Cineool, Anethol, Menthone, CI 42090, Natriumchloride, Natriumsulfaat.

Gebruik
•    Poets de tanden van je kind twee keer per dag met een tandpasta waar genoeg fluoride in zit, zoals de TePe Daily Kindertandpasta. Fluoride is goed voor het versterken van het tandglazuur en kan eerste tekenen van gaatjes voorkomen en genezen. 
•    Vermijd snoepen en suikerhoudende dranken tussen de maaltijden door. Regelmatig snoepen zorgt namelijk voor zuuraanvallen, die het tandglazuur makkelijker aantasten.
•    Zorg ervoor dat je kind altijd met schone tanden naar bed gaat.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Tandpasta daily kids

Tandpasta daily kids

Schrijf uw recensie