s
Tandpasta daily Bekijk groter

Tandpasta daily

281440

Merk: Tepe

Inhoud: 75ml

Knmp_code: 17203066

€3.69

Merk Tepe
Inhoud 75ml
Knmp_code 17203066

TePe Daily tandpasta is een milde en laagschuimende tandpasta met fluoride om gaatjes te helpen voorkomen. De tandpasta heeft een milde pepermuntsmaak. Een Zweeds recept met slechts een aantal essentiële ingrediënten die zorgvuldig geselecteerd zijn. 
TePe Daily tandpasta bevat een fluoridegehalte van 1450 ppm wat helpt gaatjes te voorkomen. De tandpasta bevat verder geen microplastic en is vrij van SLS (Natriumlaurylsulfaat). SLS is een schuimmiddel dat gevoelig mondweefsel kan irriteren. 
De TePe Daily tandpasta is verkrijgbaar in drie varianten: voor volwassenen, kinderen en baby's. Het fluoridegehalte is per tandpasta afgestemd op de leeftijd.

- Laagschuimend en bevat geen SLS
- Bevat 1450 ppm fluoride om gaatjes te helpen voorkomen
- Milde formule met milde pepermuntsmaak
- Geschikt voor veganisten

Ingredienten
Aqua, Gehydrateerde Silica, Glycerine, Sorbitol, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Kaolien, Cineool, Anethol, Menthone, Natrium Saccharine, Cellulose Gom, Natriumfluoride, Trinatriumfosfaat, Natriumbenzoaat.

Gebruik
•    Poets je tanden twee keer per dag met een tandpasta waar genoeg fluoride in zit, zoals de TePe Daily tandpasta. Fluoride is goed voor het versterken van het tandglazuur en kan de eerste tekenen van gaatjes voorkomen en genezen. 
•    Zorg dat je dagelijks reinigt tussen je tanden en kiezen. Dit kan met een interdentale rager,  floss of flexibele stoker. 
•    Vermijd snoepen en suikerhoudende dranken tussen de maaltijden door. Je geeft je tanden anders niet de kans om te herstellen van zuuraanvallen.

Waarschuwingen
Dit product mag niet worden gebruikt door kinderen jonger dan 7 jaar. Kinderen hebben hulp en toezicht nodig bij het poetsen vanaf het eerste tandje tot de leeftijd van 10-12 jaar. Poets de binnenkant, buitenkant en bijtvlakken van de tanden twee keer per dag ten minste twee minuten. Gebruik een tandenborstel met ongeveer twee centimeter van de Daily tandpasta.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Tandpasta daily

Tandpasta daily

Schrijf uw recensie