s
Navulspons grof Bekijk groter

Navulspons grof

281495

Inhoud: 3st

Merk: Dishmatic

Knmp_code:

€2.85

Inhoud 3st
Merk Dishmatic
Knmp_code

Dishmatic Navulspons grof

De Dishmatic vulbare en hervulbare afwasborstels zullen je ontzorgen bij de afwas. Er is een Dishmatic® afwasborstel voor elk doel. Van het voorzichtig schoonmaken van fijn servies tot het schrobben van de barbecue. Ontdek de vulbare en hervulbare afwasborstels en je zult nooit meer iets anders willen. Vul de handgreep van Dishmatic® afwasborstel met afwasmiddel en klaar is kees. Zo maak je licht werk van het afwassen van potten en pannen!

Deze grove sponsjes zijn een navulling voor de Dishmatic vulbare afwasborstel zodat je de sponskop na ca. 4 weken kunt vervangen. De Dishmatic hervulbare afwasborstel bevat een reservoir voor het afwasmiddel. Tijdens het afwassen,  kun je door het gepatenteerde systeem, precies de juiste hoeveelheid afwasmiddel doseren. Hierdoor zal het afwasmiddel gelijkmatig over de spons worden verdeeld. Je zult voortaan veel minder afwasmiddel nodig hebben. De kop is te wisselen tussen een grove schuurspons, krasvrije schuurspons, staalborstel of afwasborstel. Alle Dishmatic producten worden zoveel mogelijk geproduceerd uit recycled plastic.

Set van 3 grove sponzen als sponsvervangingen voor de Dishmatic vulbare afwasborstel. Alle Dishmatic producten worden zoveel mogelijk geproduceerd uit recycled plastic.

Soort product
Navulspons voor de hervulbare afwasborstels

Samenstelling
Kunststof

Gebruik
Gebruik bij de Dishmatic vulbare afwasborstel.

Fabrikant/Distributeur
Greenhub BV
Energieweg 10
3641 RT Mijdrecht

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Navulspons grof

Navulspons grof

Schrijf uw recensie