s
Sea buckthorn toner Bekijk groter

Sea buckthorn toner

970607

Inhoud: 200ml

Merk: Celenes

Knmp_code: 17298369

€12.95

Inhoud 200ml
Merk Celenes
Knmp_code 17298369

Celenes by Sweden Sea buckthorn toner

Seabucktorn Anti-blemish & verhelderende toner voor vette & combinatie huidtypen

Seabucktorn Anti-Blemish & Brightening Toner, die boordevol antioxidanten zit dankzij zijn vitamine C en intense Omega 7-gehalte, zuivert je huid. Het reinigt de huid en controleert de talgproductie zonder uit te drogen. Salicylzuur in de inhoud maakt de huid gladder en voorkomt puistjes. Het heeft een oplichtend effect op de huid door de aanwezigheid van Niacinamide. Alcoholvrij.

Ingredienten
Aqua, Lactobacillus Lysaat, Pentyleenglycol, Propyleenglycol, Glycolzuur, Fenoxyethanol, Panthenol, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat/Capraat, Natriumhydroxide, Salicylzuur, Niacinamide, Glycerine, Pyrus Malus (Appel) Fruitextract, Arbutine, Ethylhexylglycerine, Natriumhyaluronaat, Hippophae Rhamnoides Vruchtenextract, Ananas Sativus (Ananas) Vruchtenextract, Citrus Aurantifolia (Limoen) Vruchtenextract, Passiflora Edulis (Passievrucht) Vruchtenextract, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Tetranatriumglutamaatdiacetaat.

Gebruik
Voorzichtig aanbrengen op een schone huid met een stukje katoen of wattenschijfje
bevochtigd met de Toner. Herhaal dit tot het watje schoon is. Het hoeft niet afgespoeld te worden en is geschikt voor dagelijks gebruik.

Bewaaradvies
Bij kamer temperatuur bewaren.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. 
Indien de Toner in contact komt contact komt met de ogen, was je ogen dan met veel water. Houd het product uit de buurt van kinderen.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Sea buckthorn toner

Sea buckthorn toner

Schrijf uw recensie