s
SkinActive hydra bomb masker Bekijk groter

SkinActive hydra bomb masker

848762

Inhoud: 28g

Merk: Garnier

Knmp_code:

€2.99

Inhoud 28g
Merk Garnier
Knmp_code

Garnier SkinActive hydra bomb masker

Het ultra hydraterende tissue masker is een musthave in je huidverzorgingsroutine. Het tissue masker, ook wel bekend als de sheet mask, is een nieuwe trend uit Azië en verovert nu ook Europa. Dit gezichtsmasker is doordrenkt met een ultra hydraterend serum en verrijkt met granaatappel en hyaluronzuur. In een gezichtsmasker zit een geheel flesje serum om jouw huid een boost te geven! Geschikt voor ieder huidtype, zelfs de gevoelige huid.

Door het selecteren en het onttrekken van antioxidanten uit planten en deze te combineren met cosmetisch actieve ingrediënten wordt de huid beschermd tegen externe factoren. Dit gezichtsmasker bevat antioxidanten uit natuurlijke bronnen zoals granaatappel, voor een gehydrateerde en beschermde huid.

Het resultaat*
• Na 15 minuten: de huid is intens gehydrateerd, glad en stralend.
• Na 1 week: de fijne lijntjes zijn zichtbaar verminderd, de huid ziet er uitgerust uit.

* Zelfevaluatie – 54 vrouwen – 3 applicaties in 1 week.

Ingrediënten
967205 3 - Aqua/water, propylene glycol, glycerin, alcohol, p-anisic acid, dipotassium glycyrrhizate, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, hamamelis virginiana leaf water/witch hazel leaf water, hydrogenated starch hydrolysate, hydroxyacetophenone, hydroxyethylcellulose, limonene, mannose, PEG-40 hydrogenated castor oil, phenoxyethanol, potassium hydroxide, potassium sorbate, punica granatum fruit extract, PVM/MA copolymer, sodium benzoate, sodium hyaluronate, sorbic acid, xanthan gum, parfum/fragrance (F.I.L B196424/1)

Gebruik
1. Vouw het masker open. Breng aan op een schoon gezicht met de witte kant van het masker naar het gezicht toe. De blauwe beschermlaag moet zichtbaar zijn op het gezicht.
2. Verwijder de beschermlaag.
3. Laat het masker aansluiten met de gezichtsomtrek. Laat 15 minuten inwerken.
4. Verwijder het masker. Masseer zachtjes in of gebruik een wattenschijfje om het overtollige product te verwijderen.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.

 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

SkinActive hydra bomb masker

SkinActive hydra bomb masker

Schrijf uw recensie