s
Direct Bekijk groter

Direct

830998

Inhoud: 20ml

Merk: Prevalin

Knmp_code: 15972267

€17.49

Inhoud 20ml
Merk Prevalin
Knmp_code 15972267

Prevalin Direct
Medisch Hulpmiddel

Last van niesbuien of jeukende ogen door hooikoorts? Pak met Prevalin Direct* de eerste symptomen van hooikoorts aan en voorkom een allergische reactie. Prevalin Direct werkt snel en effectief bij hooikoorts en werkt volledig na 3 minuten, dat is 5x sneller dan tabletten!

De voordelen van Prevalin Direct:
- Werkt snel en effectief
- Werkt volledig na 3 minuten
- Werkt 5 maal sneller dan tabletten
- Maakt niet slaperig
- Geschikt voor atleten en tijdens de periode van zwangerschap en borstvoeding.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
Prevalin Direct werkt daar waar allergenen een allergische reactie teweegbrengen, op het neusslijmvlies. De unieke formule maakt de neus vrij van pollen en vormt een ondoordringbare micro-gel barrière op het neusslijmvlies.
Prevalin Direct is klinisch bewezen effectief. Bevat geen geneesmiddelen (zoals antihistamine of cortisone) en maakt je niet slaperig. 

Aanwijzingen voor het gebruik
De gebruikelijke dosering voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar is 1 á 2 verstuivingen in elk neusgat per keer. Gebruik de neusspray 2 tot 3 keer per dag, zodra je merkt dat je lichaam een allergische reactie gaat krijgen. Prevalin Direct verandert bij het schudden in een vloeistof voor makkelijke verstuiving. 

*Prevalin Direct is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Bestanddelen
Bentoniet veegum, xanthaangom, glycerolmonostearaat, kaliumfosfaat, dikaliumfosfaat, glycerine, sesamolie (SESAM), water, gemengde tocoferolen, muntolie, conserveermiddelen (fenoxyethanol, caprylylglycol, kaliumsorbaat).

Bewaaradvies
Bewaar op een koele, droge plaats. Bewaar niet boven 27°C. Niet bewaren in de koelkast of diepvriezer, omdat lagere temperaturen de druppelgrootte en spray formule aantasten. 
Na openen binnen 90 dagen gebruiken. Gebruik niet na de vervaldatum. Buiten het zicht en het bereik van kinderen bewaren.

Fabrikant/distributeur
Omega Pharma Nederland B.V.
Postbus 6612
3002 AP Rotterdam

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Direct

Direct

Schrijf uw recensie