s
Expert koude waxstrips gezicht Bekijk groter

Expert koude waxstrips gezicht

280564

Merk: Veet

Inhoud: 20st

Knmp_code: 17211956

€10.49

Merk Veet
Inhoud 20st
Knmp_code 17211956

Veet Expert koude waxstrips gezicht

Veet wax strips zijn professioneel ontworpen.

- De deskundig ontworpen EasyGrip™ lipje helpt u zelfs de kortste haartjes* bij de wortel te verwijderen, zelfs bij het eerste gebruik.
- Met amandelolie, bekend om zijn verzachtende eigenschappen, laat de huid exfolieren en zorgt voor langdurige zachtheid.
- De strip is zo ontworpen dat hij nauwkeurig kan worden aangebracht en is dus ideaal voor kleine en gevoelige zones zoals uw bovenlip, wangen en kin.
- Dermatologisch getest

Ingredienten
Wasstrips:
Hydrogenated styrene/Methyl styrene/Indene copolymer, Paraffinum liquidum, Silica, Polyethylene, Pentoerythrityl tetro-di-t-butylhydroxyhydrocinnamate, Parfum, Tocopheryl acetate, Prunus amygdalus dulcis oil, Linalool, Hexyl cinnamal, Benzyl salicylate, Alpha-isomethyl ionone, CI 77891, CI 77007

Doekjes:
Paraffinum liquidum, Hexyldecyl stearate, Camelina sativa seed oil, Argania Spinosa kernel oil, Parfum, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Linalool

Gebruik
Stap 1: Scheid de twee dubbele stroken volgens de voorgesneden lijn. Trek de strips voorzichtig van elkar met behulp van de ronde lipjes.
Stap 2: Breng een strip aan op je huid in de groeirichting van de haartjes. Met het gebovenlipje in de richting van je haargroei, zorg ervoor dat de wax goed hecht. Plaats een strookje op een helft van uw bovenlip en wrijf herhaaldelijk in de richting waarin uw haar groeit (weg van uw neus).
Stap 3: Houd je huid goed strak. Pak het lipje vast en trek de strip zo snel je kunt weg, tegen de haargroeirichting in. Trek de strip in 1 snelle beweging weg, parallel aan de huid, dus niet van de huid weg. 
Stap 4: Verwijder na het ontharen de waxrestjes van je huid met een nabehandelingsdoekje met arganolie voor een mooie finish op de huid of probeer Vet Miraculous™ Oil voor een gehydrateerde huid.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Expert koude waxstrips gezicht

Expert koude waxstrips gezicht

Schrijf uw recensie