s
Hyaluron filler + elasticity nachtcreme Bekijk groter

Hyaluron filler + elasticity nachtcreme

963177

Inhoud: 50ml

Merk: Eucerin

Knmp_code: 17129389

€41.99

Inhoud 50ml
Merk Eucerin
Knmp_code 17129389

Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème

Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème is een anti-age nachtcrème die diepe rimpels opvult, de elasticiteit van de huid verbetert en donkere vlekken als gevolg van de leeftijd vermindert.

De unieke formule biedt talrijke anti-age voordelen. Eucerins speciale combinatie van hoog- en laagmoleculair Hyaluronzuur vult zichtbaar diepe rimpels op. Dexpanthenol ondersteunt het vernieuwingsproces gedurende de nacht. Het Collageen-Elastine Complex, een krachtige combinatie van Arctiin en Creatine, stimuleert de productie van collageen door de huid** en verbetert de elasticiteit van de huid. Eucerins gepatenteerde Thiamidol* vermindert het ontstaan van donkere vlekken als gevolg van de leeftijd. De huid ziet er stevig en glad, fris en stralend uit. De Hyaluron-Filler + Elasticteit Nachtcrème bevat bovendien Arganolie. Deze olie is rijk aan voedende lipiden, ondersteunt het vernieuwingsproces en maakt het oppervlak van de huid glad gedurende de nacht.

*Gepatenteerd Thiamidol (EP 2 758 381 B1) in Frankrijk, België, Nederland. 
**In vitro tests

- Vermindert het ontstaan van donkere vlekken als gevolg van de leeftijd
- Stimuleert de productie van collageen door de huid en verbetert de elasticiteit van de huid
- Voedt de huid intensief gedurende de nacht

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Glyceryl Stearate Citrate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Argania Spinosa Kernel Oil, Hydrogenated Coco-Glycerides, Butyrospermum Parkii Butter, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Pantolactone, Tocopherol, Tapioca Starch, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Dimethicone, Trisodium EDTA, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum

Gebruik
Breng 's avonds aan op een diep gereinigd gezicht, nek en décolleté
Masseer zachtjes in de huid
Vermijd contact met de ogen
Het is aan te raden om Hyaluron-Filler + Elasticity Nachtcrème te gebruiken in combinatie met Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Dagcrème (SPF 30).

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Hyaluron filler + elasticity nachtcreme

Hyaluron filler + elasticity nachtcreme

Schrijf uw recensie