s
Hyaluron-filler + 3x effect peeling & serum nacht Bekijk groter

Hyaluron-filler + 3x effect peeling & serum nacht

945646

Inhoud: 30ml

Merk: Eucerin

Knmp_code: 16643526

€42.49

Inhoud 30ml
Merk Eucerin
Knmp_code 16643526

Hyaluron-Filler Peeling & Serum voor de nacht

Dermatologen gebruiken Hyaluronzuurinjecties en peelings om de huid er jonger uit te laten zien. Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht is gebaseerd op deze behandelingen en combineert twee krachtige formules die diverse voordelen opleveren bij het tegengaan van rimpels:

Een gladde en stralende huid: de crème-achtige emulsie bevat een effectief AHA (alpha-hydroxyzuren) Complex en glycine-saponine. AHA's, vaak bekend als fruitzuren, hebben een scrubbende werking op de huid en Glycine-saponine bevordert de productie van Hyaluronzuur in de huidcellen waar diepe rimpels beginnen.
Hydratatie en rimpels opvullen: de transparante gel combineert geconcentreerd hoog- en laagmoleculair  Hyaluronzuur. Hoogmoleculair Hyaluronzuur helpt de buitenste lagen van de huid glad te maken. Laagmoleculair Hyaluronzuur (dat 40 keer kleiner is) dringt dieper door in de opperhuid waar diepere rimpels ontstaan. 
De twee formules zorgen er samen voor dat de huid zacht aanvoelt. Dit innovatieve product is ontwikkeld voor gebruik 's nachts. Het is klinisch en dermatologisch bewezen dat Eucerin Hyaluron-Filler Peeling & Serum Nacht bij regelmatig gebruik de textuur van de huid verfijnt, celvernieuwing stimuleert en zelfs diepe rimpels opvult. De huid voelt zachter aan, oogt stralender en de poriën worden fijner.

- Anti-ageverzorging met dubbele werking
- Exfolieert de huid op milde wijze, verfijnt de textuur en stimuleert celvernieuwing
- Vult zelfs de diepste rimpels van binnenuit op

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Alcohol Denat., Glycolic Acid, Dimethicone, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Distarch Phosphate, PEG-40 Stearate, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja Germ Extract, Gluconolactone, Panthenol, Lactic Acid, PEG-150 Distearate, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Parfum

Gebruik
Breng de hyaluronzuur peeling eenmaal per dag 's avonds aan op een schoon gezicht, schone hals en schoon decolleté
Druk in het midden boven op de dispenser om beide formules optimaal te combineren
Vermeng de twee formules in de palm van je hand
Vermijd direct contact met de ogen
De huid kan door het product gevoeliger worden voor zonlicht. Het is daarom belangrijk om elke dag na het gebruik van het product en nog een week na afloop een dagcrème te gebruiken met minimaal SPF 30
Gebruik voor het beste resultaat samen met de andere producten uit de Eucerin Hyaluron-Filler-lijn

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Hyaluron-filler + 3x effect peeling & serum nacht

Hyaluron-filler + 3x effect peeling & serum nacht

Schrijf uw recensie