s
Tongschraper Bekijk groter

Tongschraper

947117

Merk: Bluem

Inhoud: 1st

Knmp_code: 16996976

Bluem Tongschraper

Meer details

€8.95

Merk Bluem
Inhoud 1st
Knmp_code 16996976

Bluem Tongschraper

Met een tongschraper ga je voor het maximaal haalbare om bacteriën te verwijderen, je adem te verbeteren en je gezondheid te optimaliseren. Niet voor niets onderdeel van de Ayurvedische gezondheidsleer.

Deze tongschraper is ontwikkeld om je daarbij direct te helpen. Dit eeuwenoude Ayurvedische ritueel hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het resultaat? Minder bacteriën in je mond en een betere mondgeur. Daarnaast krijgt je tong meer gevoel en wordt smaaksensatie verhoogd. Dit heeft een positief effect op je spijsvertering en je darmen. Wat weer een positief effect heeft op je totale gezondheid en welbevinden.

Gebruik
Gebruik de tongschraper twee keer per dag na het poetsen. ‘s Ochtends voor een frisse adem overdag, en ‘s avonds om te gaan slapen met zo min mogelijk bacteriën in je mond. De schraper heeft twee kanten: gebruik het brede deel om de hele breedte van je tong schoon te trekken en het smalle uiteinde om de hardnekkigste plak en bacteriën uit het diepere middengedeelte van de tong te verwijderen (de middenbaan). Schraap voorzichtig, niet te hard en te snel, van achter naar voren over de tong. Doe het een keer of drie achter elkaar.

Fabrikant
Bluem Europe
Enkweg 6c
8131 VH Wijhe

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Tongschraper

Tongschraper

Bluem Tongschraper

Schrijf uw recensie