s
Purelan 100 Bekijk groter

Purelan 100

942960

Merk: Medela

Inhoud: 37g

Knmp_code: 14743469

€15.49

Merk Medela
Inhoud 37g
Knmp_code 14743469

Medela Purelan 100

Purelan Lanolinezalf zorgt voor snelle verlichting bij pijnlijke tepels, blijft langer op de huid zitten en is daarom langer werkzaam. Door een hoge waterabsorptie wordt vocht in de opperhuid vastgehouden. 
Purelan is 100% natuurlijk en ultra zuiver. Purelan tepelzalf bestaat uit slechts één ingrediënt, namelijk lanoline van medische kwaliteit en is vrij van additieven, conserveringsmiddelen en geurstoffen. 
De lanoline is dermatologisch getest en hypoallergeen. Purelan is makkelijk aan te brengen en te gebruiken, heeft een rijke textuur en heeft een neutralere geur en smaak. 
Purelan hoeft niet te worden verwijderd voor een voeding. Deze tepelzalf is veilig voor jou en je baby, effectief en natuurlijk. Purelan is ideaal bij pijnlijke en droge tepels maar ook bij andere droge plekjes op jouw huid of die van je baby.

Ingrediënten
Lanoline

Gebruik
Aanbrengen: Kan gebruikt worden bij klachten of preventief. Was de handen alvorens de zalf op de tepels aan te brengen. Verwarm een hoeveelheid Purelan ter grootte van een erwt tussen de vingertoppen. Wanneer de zalf moeilijk uit de tube komt kan het helpen de tube even in de handen te houden om op te warmen. Na elke voeding op het gehele tepelgebied aanbrengen. Zalfresten hoeven niet te worden verwijderd voordat u borstvoeding geeft. 
Op de lippen en droge huid zo vaak als nodig aanbrengen op vooraf gereinigde en gedroogde huid.

Waarschuwingen
Voorzorgsmaatregelen: Bescherm uw kleding. De natuurlijke oliën in lanoline kunnen vlekken veroorzaken.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Purelan 100

Purelan 100

Schrijf uw recensie