s
Symphony afkolfset dubbel maat S Bekijk groter

Symphony afkolfset dubbel maat S

960211

Merk: Medela

Inhoud: 1set

Knmp_code: 16851498

Symphony afkolfset dubbele S

Meer details

€39.99

Merk Medela
Inhoud 1set
Knmp_code 16851498

De Medela PersonalFit™ PLUS dubbele afkolfset is een persoonlijke afkolfset speciaal ontwikkeld voor de professionele Symphony borstkolf, bekend van ziekenhuis en te huur voor thuis. De Symphony borstkolf helpt jou om een adequate melkproductie te initiëren, op te bouwen en in stand te houden. De afkolfset is gemakkelijk in elkaar te zetten, te reinigen en te steriliseren. De PersonalFit™ PLUS afkolfset is tijdens klinische studies vergeleken met de standaard afkolfset en hieruit kwam naar voren dat PersonalFit™ PLUS voor meer melk, meer comfort en meer efficiëntie zorgde. De PersonalFit™ PLUS afkolfset levert namelijk 11% meer melk op en zorgt voor 4% betere lediging van je borsten. Daarnaast heb je door dubbelzijdig te kolven melk met een hoger vetgehalte en ben je sneller klaar dan wanneer je één borst per keer zou afkolven. 

Het borstschild van de nieuwe Medela PersonalFit™ PLUS afkolfset heeft een wijdere openingshoek van 105°, wat voor een betere pasvorm zorgt. Dit helpt om te voorkomen dat de melkkanalen samengedrukt worden en daardoor wordt de melkstroom bevorderd. Daarnaast heeft het schild een ovale vorm dat 360° gedraaid kan worden. Zo kun je het borstschild plaatsen in de positie die het beste aansluit op jouw borst. 

Ook beschikt de Medela PersonalFit™ PLUS afkolfset over een nieuwe connector. Deze bestaat uit minder en grotere onderdelen, waardoor het makkelijker is om deze te onderhouden en schoon te maken. Bovendien heeft de connector een ingebouwde overloopbeveiliging. Dankzij deze overloopbeveiliging kan de melk, bij juist gebruik van de kolf, niet teruglopen in de kolf en kun je kolven in een ontspannen houding.

Het borstschild is bedoeld om middels een connector te worden aangesloten op een borstkolf, waarna er vacuüm op de borst kan worden toegepast en moedermelk naar een opvangeenheid, bijv. een fles, kan worden geleid.

Gebruik
Het herbruikbare PersonalFit PLUS borstschild is compatibel met de herbruikbare Medela Symphony afkolfsets en met de Medela borstkolven Swing maxi, Swing, Freestyle en Harmony. 
PersonalFit PLUS borstschilden zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

Raadpleeg de handleiding van de borstkolf/afkolfset voor instructies over de bediening van de borstkolf en afkolfset.

Reiniging en hygiëne
- Reinig het borstschild grondig, voordat je het voor de eerste keer gebruikt. Voer beide stappen «Na elk gebruik» en «Eenmaal per dag» uit.
- Reinig het borstschild onmiddellijk na gebruik om te voorkomen dat melkresten opdrogen en om groei van bacteriën tegen te gaan.
- Gebruik voor het reinigen alleen water van drinkkwaliteit.
- Pas op dat je geen onderdelen beschadigt als je een borstel gebruikt.
- Gebruik geen schurende afwas-/reinigingsmiddelen om de borstkolf, onderdelen van de borstkolf of onderdelen van de afkolfset te reinigen.

Vóór het eerste gebruik / na elk gebruik
- Spoel het borstschild met koud, schoon water (circa 20 °C).
- Reinig het in ruim warm zeepwater (circa 30 °C). Gebruik bij voorkeur afwasmiddel zonder kunstmatige geur- en kleurstoffen
(pH-neutraal).
- Spoel in koud, schoon water (circa 20 °C).
- Als alternatief voor handmatig reinigen kun je het borstschild ook reinigen in de vaatwasser.
- Leg het op het bovenste rek of in de bestekmand.
- Gebruik een gangbaar afwasmiddel.

Vóór het eerste gebruik / eenmaal per dag
- Zorg ervoor dat het borstschild onder water staat en laat het ten minste 5 minuten koken. In plaats van koken kun je Quick Clean zakken volgens de instructies in de magnetron gebruiken.

Drogen / bewaren
- Droog de onderdelen af met een schone doek of leg op een schone doek om te drogen.
- Bewaar het borstschild in een schone bewaarzak of schone omgeving. Bewaar het niet in een luchtdichte verpakking/zak. Het is belangrijk dat al het achtergebleven vocht opdroogt.

Montage en gebruik
- Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de borstkolf/afkolfset voor informatie over het gebruik van het borstschild en de borstkolf.

De juiste maat PersonalFit PLUS borstschild kiezen
Je borstschildmaat kan gedurende de periode waarin je afkolft veranderen. Het borstschild moet op elk moment tijdens deze periode goed passen. Een goed passend borstschild helpt om het samendrukken van melkkanalen tijdens het afkolven te voorkomen, zodat de borst zo goed mogelijk wordt geleegd en er een maximale hoeveelheid melk wordt afgekolfd.
Bij een goed passend borstschild bevindt de tepel zich in het midden met voldoende ruimte om vrij te bewegen

Waarschuwing
- Het borstschild is bedoeld voor persoonlijk gebruik door slechts één persoon. Het mag niet door meerdere moeders worden gebruikt. 
- Gebruik alleen originele accessoires van Medela. I Vóór elk gebruik inspecteren. Vervang beschimmelde, beschadigde of versleten onderdelen.
- De verpakking en onderdelen nooit onbeheerd achterlaten. Buiten het bereik van kinderen houden.
- Door schilden te stevig op de borsten te drukken, kan de melkstroom worden beïnvloed.
- Raadpleeg een lactatiekundige bij problemen of pijn.

Fabrikant
Medela Benelux
Uilenwaard 31
5236 WB 's Hertogenbosch

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Symphony afkolfset dubbel maat S

Symphony afkolfset dubbel maat S

Symphony afkolfset dubbele S

Schrijf uw recensie