s
Couvrance lipbalsem nude Bekijk groter

Couvrance lipbalsem nude

932211

Merk: Avene

Inhoud: 3g

Knmp_code: 16756681

€23.90

Merk Avene
Inhoud 3g
Knmp_code 16756681

Avene Couvrance lipbalsem nude

In deze voedende lipverzorging met natuurlijk kleurresultaat zitten zowel de kwaliteiten van een balsem als de verfijnde afwerking van een lip perfector vervat. Het is zowel een subtiele make-up als een dagelijkse verzorging, het accentueert de glimlach, voedt de gevoelige lippen en laat ze aangenaam comfortabel en glanzend achter. Bij het eerste laagje dat aangebracht wordt, stralen de lippen met een natuurlijk ogende ‘glow’. De daaropvolgende laagjes kunnen naar wens aangebracht worden om de kleurintensiteit te versterken voor een verfijnde liplook. De Couvrance Lippenbalsem Nude, getest onder dermatologisch toezicht en vrij van parfum, biedt een hoge tolerantie, zelfs voor zeer gevoelige lippen. Het heeft een lichtgevend effect op het gelaat en beschermt de lippen tegen UV-stralen, dankzij de SPF 20 filter.

• Versterkt de uitstraling van de glimlach met een diepe natuurlijke dekking en parelmoerglans, zonder plakkerig effect. De zachte nude tint zorgt op subtiele wijze voor een stralende glimlach en prachtige uitstraling.
• Werkt de hele dag lang vochtinbrengend in. Met elk laagje Couvrance Lippenbalsem Nude worden de gevoelige lippen gevoed en hun natuurlijke kleur versterkt. De balsem is water-, transfer- en zweetbestendig.
• Beschermt tegen de zon. Net als het gezicht worden ook de lippen blootgesteld aan uv-stralen, zelfs als het bewolkt is. De in dit verzorgingsproduct geïntegreerde SPF 20-filter beschermt hen dagelijks.

Ingredienten
Caprylic/Capric Triglyceride, Tridecyl Trimellitate, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Isopropyl Myristate, C18-36 Acid Glycol Ester, Synthetic Wax, Hydrogenated Microcrystalline Wax, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Titanium Dioxide (CI 77891), Blue 1 Lake (CI 42090), Glycerin, Glyceryl Caprylate, Red 6 (CI 15850), Red 7 (CI 15850), Saccharin, Tocopheryl Acetate

Gebruik
Breng eerst aan in het midden van de bovenlip en verdeel naar de mondhoeken toe. Herhaal dit op de onderlip.
Breng één laagje aan voor een subtiel kleurresultaat. Breng extra laagjes aan om de kleurintensiteit te verhogen.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Couvrance lipbalsem nude

Couvrance lipbalsem nude

Schrijf uw recensie