Chocolade cakemix glutenvrij bio
Chocolade cakemix bio - glutenvrijOntvanger :
* Verplichte velden
of Annuleer
950772
Inhoud: 300g
Merk: Ma Vie Sans
Knmp_code: 16366719
€4.69
Beschikbaarheid:
Dit product wordt niet los verkocht. U moet minstens 1 stuks toevoegen voor dit product.
Waarschuwing: Laatste items in voorraad!
Beschikbaarheidsdatum:
Inhoud | 300g |
Merk | Ma Vie Sans |
Knmp_code | 16366719 |
Ma Vie Sans Chocolade Cakemix Glutenvrij Bio
Mix voor biologische en glutenvrije chocoladecake. Wil je een makkelijke, maar toch heerlijke, glutenvrije chocoladecake bakken?
Met de chocolade cakemix van Ma Vie sans Gluten staat er in een handomdraai een heerlijke, glutenvrije chocoladecake op tafel!
Ook geschikt voor het maken van glutenvrije chocolade cookies.
Ingrediënten
Chocoladepoeder* 37% (cacao*: minimaal 32%), lichte rietsuiker*, halfvolkoren rijstmeel*, rijsmiddel* (aardappelzetmeel*, wijnsteenzuur, natriumbicarbonaat), acaciagom*.
*afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie | 1624 kJ/384 kcal |
Vetten | 3,10 gram |
waarvan vezadigde vetzuren | 1,50 gram |
Koolhydraten | 82,0 gram |
waarvan suikers | 56,0 gram |
Vezels | 4,80 gram |
Eiwitten | 4,60 gram |
Zout | 0,80 gram |
Gebruik
Voorbereidingstijd ca. 10 minuten.
Zelf toevoegen: 60 ml melk of plantaardige drank, 90 g boter of margarine, 3 eieren (op kamertemperatuur).
1) Verwarm de oven voor op 180°C.
2) Doe de cakemix in een kom en voeg de melk, boter en eieren toe.
3) Meng het geheel met een garde of mixer gedurende enkele minuten tot een licht en luchtig beslag.
4) Giet het beslag in een ingevet cakeblik en bak de chocoladecake in ongeveer 30 minuten gaar.
Kijk voor een recept voor glutenvrije chocolade cookies op de binnenzijde van het etiket.
Bewaren
Droog en koel bewaren.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk
Land van herkomst
Frankrijk
Nog geen commentaar