s
Vichy id ultra melt bf50+ Bekijk groter

Capital soleil zonnemelk SPF50+

816117

Inhoud: 300ml

Merk: Vichy

Knmp_code: 15646777

€28.95

Inhoud 300ml
Merk Vichy
Knmp_code 15646777

Vichy Capital soleil zonnemelk SPF50+

Vichy's Capital Soleil SPF50+ Zonnemelk is een onzichtbare zonbescherming voor het lichaam en gelaat. Deze zonnemelk bevat een Mexoryl®-gebaseerd fotostabiel, breedspectrum UV-A- en UV-B-filtersysteem om de schadelijke effecten van de zon op de huid te bestrijden. De vloeibare, melkachtige textuur hydrateert de huid en smeert makkelijk uit. De formule is waterbestendig, voelt niet vet aan en laat geen witte strepen na. De hypoallergene formule is getest onder dermatologisch toezicht op een gevoelige huid.

- Fris hydraterende zonbescherming voor dagelijks gebruik
- Geschikt voor lichaam en gezicht, ook bij een gevoelige huid
- Beschermt tegen verouderende effect op de huid van UVA- en UVB-stralen met zeer hoge factor 50+
- Zandbestendig en waterproof
- Zonder witte of vette finish

Zonnebrand melk SPF 50+ beschermt de huid effectief tegen UVA- En UVB-stralen, volgens onderzoek Alle Vichy-producten zijn getest zodat ze geschikt zijn voor een gevoelige huid.

Ingrediënten
Aqua / Water, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Titanium Dioxide [Nano] / Titanium Dioxide, Ethylhexyl Triazone, Talc, Stearic Acid, Potassium Cetyl Phosphate, Diisopropyl Sebacate, Synthetic Wax, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aluminum Hydroxide, Caprylyl Glycol, Disodium Edta, Glyceryl Stearate, Myristic Acid, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Phenoxyethanol, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Tocopherol, Triethanolamine, Xanthan Gum.

Gebruik
Breng de zonnebrand rijkelijk aan op de huid 15 minuten voor blootstelling aan de zon; Smeer zachtjes uit totdat de zonnemelk volledig is geabsorbeerd; Breng royaal opnieuw aan na 40 minuten lang zwemmen of zweten, direct na het afdrogen met een handdoek en op zijn minst om de twee uur.

Bewaren
Afgesloten en buiten bereik van kinderen bewaren.

Waarschuwingen
Alleen voor uitwendig gebruik.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Capital soleil zonnemelk SPF50+

Capital soleil zonnemelk SPF50+

Schrijf uw recensie