s
Sun oil control gel-creme SPF30 Bekijk groter

Sun oil control gel-creme SPF30

281074

Merk: Eucerin

Inhoud: 50ml

Knmp_code: 16307135

€23.99

Merk Eucerin
Inhoud 50ml
Knmp_code 16307135

Eucerin Sun oil control SPF30

Dagelijkse bescherming tegen de zon voor de vette en acne-gevoelige huid, met een 8 uur lang anti-glans effect

Eucerin Sun Oil Control Gel-Crème SPF 30 is een dagelijks te gebruiken zonnebrand met een uv-bescherming van SPF 30 voor het gezicht, speciaal voor de vette- en acnegevoelige huid. Deze geavanceerde technologie biedt doeltreffende bescherming tegen schade door UV-straling en bevat actieve ingrediënten om de huidconditie te verbeteren.

Het product bevat een zeer effectief UVA en UVB filter systeem voor een betrouwbare bescherming. Conform de richtlijn van de Europese Commissie voor Cosmetica Europa (koepelorganisatie van de cosmetica-industrie, voorheen Colipa).

De formule bevat daarnaast ook een unieke biologische celbescherming, met een combinatie van Licochalcone A en Glycyrrhetinezuur. Licochalcone A is afkomstig uit de zoethoutwortel en is een anti-oxidatief en ontstekingsremmend ingrediënt dat de cellen beschermt tegen de vrije radicalen. Glycyrrhetinezuur beschermt DNA door het ondersteunen van het huideigen DNA en herstelmechanisme.

Tot slot behandelt de speciale Oil Control technologie de specifieke behoeften van een vette en acne-gevoelige huid. De formule, met het talg regulerende L-Carnitine en een combinatie van drie lipide-absorberende pigmenten, laat een onmiddellijke en langdurig matte finish achter op de huid, zelfs in een warm en vochtig klimaat.

Eucerin Sun Oil Control Gel-Crème SPF 30 uv-bescherming is vrij van parfum en is niet-comedogeen. Ideale basis voor make-up.

- Matte afwerking, niet vet
- Speciaal voor de acnegevoelige huid
- Reguleert talgproductie

Ingredienten
Aqua, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Silica Dimethyl Silylate, Copernicia Cerifera Cera, Glycyrrhetinezuur, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Carnitine, Glycerin, Dimethicone, Xanthan Gum, Carrageenan, Sodium Chloride, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone

Gebruik
Royaal aanbrengen voor het zonnen en herhaal regelmatig, in het bijzonder na het zwemmen, zweten en afdrogen om bescherming te blijven behouden. 
Het verminderen van de hoeveelheid verlaagt de mate van bescherming significant. 
Je kunt je palm gebruiken om te meten hoeveel je moet gebruiken. Als algemene regel adviseren wij om je hoofd en nek te kunnen bedekken een dikke lijn van zonlotion die zich uitstrekt vanaf de binnenkant van je middelvinger naar de pols.
Vergeet niet je oren, lippen en de achterkant van uw nek. En, als je kaal bent of dunner wordend haar hebt, je hoofdhuid.
Blijf niet te lang in de zon, ook al gebruik je een zonbeschermingsproduct. Overmatige blootstelling aan de zon kan een serieus gevaar zijn voor je gezondheid.
Houd baby's en jonge kinderen uit de volle zon. 
Vermijd contact met de ogen. 
Goed laten intrekken. Vermijd direct contact met textiel en harde oppervlakken om vlekken te voorkomen.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Sun oil control gel-creme SPF30

Sun oil control gel-creme SPF30

Schrijf uw recensie