s
Nisyleen pelargonium Bekijk groter

Nisyleen pelargonium

933057

Merk: VSM

Inhoud: 20tb

Knmp_code: 16775805

VSM Nisyleen Pelargonium tabletten

Meer details

€9.49

Merk VSM
Inhoud 20tb
Knmp_code 16775805

VSM Nisyleen Pelargonium tabletten

Geneesmiddel RVG 100735

Nisyleen Pelargonium helpt je sneller van je verkoudheid af. Traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Pelargonium sidoides. De formule van Nisyleen Pelargonium wordt al meer dan 30 jaar toegepast bij de behandeling van verkoudheid. Te gebruiken vanaf 6 jaar.

Samenstelling
Werkzame stoffen: 
Een tablet bevat 20 mg gedroogd Pelargonium sidoides wortelextract (1:8 – 10) (EPs® 7630). Extractiemiddel 11% ethanol (g/g).
Hulpstoffen: maltodextrine, cellulose, LACTOSE, croscarmellose natrium, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, hypromellose, macrogol, ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E172), titaandioxide (E171), talk, simeticon, methylcellulose, sorbinezuur.

Dosering
Nisyleen Pelargonium tabletten zijn bestemd voor inname via de mond. 

De tabletten bij voorkeur met wat vloeistof innemen. 
Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1 tablet, 2 keer per dag. 
Vanaf 12 jaar: 1 tablet, 3 keer per dag.

Nadat de klachten zijn afgenomen, wordt het aanbevolen om de behandeling met Nisyleen Pelargonium tabletten nog een paar dagen voort te zetten. Als de symptomen langer dan 1 week aanhouden, of als ze verergeren, dient een arts of apotheker geraadpleegd te worden.

Het gebruik van Nisyleen Pelargonium tabletten wordt niet aanbevolen bij kinderen onder de 6 jaar. Er zijn geen gegevens bekend over het gebruik bij zwangerschap en borstvoeding. Gebruik van Nisyleen Pelargonium wordt dan ook afgeraden tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.

Nisyleen Pelargonium is een traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Pelargonium sidoides. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring.

Aanwijzing voor het gebruik
Lees voor gebruik de bijsluiter.

:
Heel Biologische Geneesmiddelen B.V.
Wilhelminastraat 54-56
4571 JN Axel

 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Nisyleen pelargonium

Nisyleen pelargonium

VSM Nisyleen Pelargonium tabletten

Schrijf uw recensie