s
Tampons normal Bekijk groter

Tampons normal

954653

Merk: Sanature

Inhoud: 16st

Knmp_code:

€3.59

Merk Sanature
Inhoud 16st
Knmp_code

Sanature Tampons normal

Voor jouw meest gevoelige huid wil je uitsluitend producten gebruiken die uit puur natuurlijke materialen bestaan. Sanature tampons Normaal zijn gemaakt van 100% katoen en houden de natuurlijke pH-waarde van je huid in balans.

- 100% katoen en daardoor beter beschermend
- Zonder toevoeging van bleekmiddelen en geurstoffen
- Groot absorberend vermogen voor optimaal comfort
- Hypoallergeen en daarom geschikt voor de gevoelige huid
- Voor gemiddelde vloed

Katoen is van nature hypoallergeen waardoor de kans op allergische reacties minimaal is en het goed samengaat met de natuurlijke pH-waarde van de huid. Daarnaast is katoen van nature super absorberend en kan het moeiteloos tot wel 5 keer het eigen gewicht aan vloeistoffen opnemen.

Dat maakt ons een van de weinige dameshygiëne merken die bij het ontwikkelen van de buiten- en binnenkant van onze producten, ook aan jouw buiten- en binnenkant hebben gedacht. Leek ons wel logisch. En prettig voor jou. Zo voorkom jij, met onze natuurlijke producten, irritatie.

100% katoen beschermt jouw gevoelige huid.

Attentie: bijgesloten gebruiksaanwijzing over tampongebruik bevat belangrijke informatie over het menstruele toxisch shock syndroom (tss), een zeldzame, maar ernstige ziekte. Voor uw gezondheid en hygiëne, verzoeken wij u deze te lezen en te bewaren.

Samenstelling
100% Katoen

Gebruik
Lees voor gebruik de bijsluiter

Fabrikant
Sanature BV
Keizersgracht 560-IV
1017 EM Amsterdam

 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Tampons normal

Tampons normal

Schrijf uw recensie