s
Real feel latexvrij Bekijk groter

Real feel latexvrij

226990

Merk: Durex

Inhoud: 20st

Knmp_code: 16906500

Durex Real Feeling

Meer details

€26.99

Merk Durex
Inhoud 20st
Knmp_code 16906500

Durex Real Feeling

Sommige mensen hebben een natuurlijke allergie voor latex, wat kan leiden tot comfort- en reactieproblemen tijdens de seks. De Durex Nude Latex Free-condooms zijn gemaakt van polyisopreen, een materiaal dat geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor latex, zodat iedereen kan blijven genieten van prettige seks. 

Zeg ja tegen seks en nee tegen allergieën.

Medisch hulpmiddel - Gecertificeerd door SGS Belgium NV, CE 1639 volgens 93/42/EEC voor anticonceptie of preventie van overdracht van seksueel overdraagbare aandoeningen. 

Elk ander niet-medisch gebruik werd niet geëvalueerd. Geen enkel voorbehoedsmiddel biedt u een 100% betrouwbare bescherming tegen zwangerschap, hiv (aids) of andere seksueel overdraagbare aandoeningen. 

De Durex Nude No Latex condooms zijn gemaakt van polyisopreen om het risico op latexallergieen te minimaliseren en voor een huid-op-huid gevoel. Als u toch irritatie ondervindt of een allergische reactiekrijgt, stop dan het gebruik en raadpleeg een arts.Condooms kunnen verstikkingsgevaar opleveren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Alle Durex condooms zijn elektronisch en dermatologisch getest. Op elke geproduceerde batch worden vijf kwaliteitstests uitgevoerd.

Toepassing
Voorbehoedsmiddel en bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen.

Samenstelling
polyisopreen

Gebruik
Lees de gebruiksaanwijzing aan de binnenkant van de verpakking aandachtig door, vooral bij gebruik van het condoom voor anale of orale seks. Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruik met condooms. Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel op waterbasis te gebruiken op de buitenkant van het condoom (gebruik geen Durex Play Tingle).

Gebruik alleen glijmiddel dat wordt aanbevolen voor gebruik met condooms. Bij anaal gebruik wordt aanbevolen een glijmiddel te gebruiken op de buitenkant van het condoom (gebruik geen Durex Play Tingle). Gebruik een condoom slechts één keer.

Fabrikant/distributeur
Reckitt Benckiser Healthcare B.V.
Siriusdreef 14
2132 WT Hoofddorp

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Real feel latexvrij

Real feel latexvrij

Durex Real Feeling

Schrijf uw recensie