s
PH5 light lotion Bekijk groter

PH5 light lotion

283122

Inhoud: 400ml

Merk: Eucerin

Knmp_code: 16873912

€25.49

Inhoud 400ml
Merk Eucerin
Knmp_code 16873912

Eucerin PH5 light lotion

Een lichte hydraterende bodylotion voor de droge, gevoelige huid. De formule, verrijkt met 5% Dexpathenol, verzacht en hydrateert de huid en biedt onmiddellijk comfort.

Een droge, gevoelige huid raakt makkelijk geïrriteerd door omgevingsfactoren, waardoor ze nog gevoeliger wordt. Om die gevoeligheid te verminderen, is er meer nodig dan een zachte vochtinbrenger. 


Eucerin pH5 Light Lotion is een zachte maar doeltreffende hydraterende bodylotion. Hij is speciaal ontwikkeld om normale tot droge gevoelige lichaamshuid veerkrachtiger en minder gevoelig te maken. Het unieke Eucerin pH Balance System bevat pH5 citraatbuffer die de optimale pH van de huid herstelt en ondersteunt. De hydraterende bodylotion bevat ook Dexpanthenol, een werkzaam bestanddeel dat bekend staat om zijn regeneratieve eigenschappen.

De lichte textuur wordt snel geabsorbeerd. Gebruik het product dagelijks voor een langdurige bescherming. Dit maakt de huid zachter en sterker. Geschikt voor baby's en kinderen.

Klinische studies

Klinische en dermatologische studies bewijzen dat het product zeer doeltreffend is en goed verdragen wordt door droge, gevoelige huid.

- Lichte textuur, trekt snel in
- Geen plakkerig gevoel
- Beschermt de natuurlijke huidbarrière

Ingredienten
Aqua, Glycerin, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Methyl Palmitate, Cetyl Palmitate, Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Tapioca Starch, Propylheptyl Caprylate, Citric Acid, Sodium Citrate, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Pantolactone, Parfum

Gebruik
Dagelijks (of zo nodig vaker) aanbrengen na douche of bad.
Zacht inwrijven tot het volledig door de huid is opgenomen.
Voor het beste resultaat, gebruiken in combinatie met een lichaamsreiniger uit het Eucerin pH5-assortiment.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

PH5 light lotion

PH5 light lotion

Schrijf uw recensie