s
Easy wax starter Bekijk groter

Easy wax starter

828297

Inhoud: 1st

Merk: Veet

Knmp_code: 16908325

De electrische EasyWax roller van Veet is een revolutionaire innovatie op het gebied van thuis ontharen

Meer details

€24.99

Inhoud 1st
Merk Veet
Knmp_code 16908325
De nieuwe electirische EasyWax roller van Veet is een revolutionaire innovatie op het gebied van thuis ontharen. De was van Veet EasyWax heeft dezelfde samenstelling als de was die gebruikt wordt in schoonheidsinstituten en werkt al vanaf de eerste keer doeltreffend op haartjes vanaf 2mm.
De roller zorgt ervoor dat de was tot de perfecte temperatuur wordt verwarmd en brengt de was in een perfect egale laag aan. Hiermee kun je thuis op een professionele wijze ontharen, met hetzelfde resultaat als in een salon. Je benen blijven 4 weken lang glad en je hoeft nu nooit meer de deur uit voor een behandeling!
 
Inhoud verpakking:
  • - Het verwarmings toestel
  • - een wasnavulling van 50ml, speciaal ontwikkeld voor het ontharen van benen en armen
  • - 12 vezelvliesstrips
  • - 4 nabehandelingsdoekjes
  • - gebruiksaanwijzing
     
Ingredienten
Wasnavulling Veet EasyWax™: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Polyethylene, Parfum, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii Butter, CI 77891, CI 15850

Veet Nabehandelingsdoekjes: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil

Gebruik
6 stappen voor een perfect resultaat bij jou. De gedetailleerde voorzorgsmaatregelen staan in de gebruiksaanwijzing die in de verpakking zit.

Schuif de navulling met Veet-was in het apparaat. Zorg dat de navulling volledig in het apparaat zit.
Steek de stekker in het stopcontact. Het duurt minimaal 20 minuten voordat de ideale temperatuur is bereikt (maximaal 30 minuten).
Breng de was aan in de richting van de haargroei.
Leg direct een vezelvliesstrip op je huid. Wrijf de strip een paar keer goed aan in de richting van de haargroei zodat de was goed aan de strip hecht.
Trek je huid strak. Pak de strip vast en trek deze tegen de richting van de haargroei in los. Houd de strip zo dicht mogelijk bij de huid. Je kunt de strips meerdere keren gebruiken tijdens een ontharingsbeurt.
Gebruik na het ontharen een Veet Perfect Finish-doekje om wasrestjes te verwijderen.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Easy wax starter

Easy wax starter

De electrische EasyWax roller van Veet is een revolutionaire innovatie op het gebied van thuis ontharen

Schrijf uw recensie