s
Hechtpleister 5m x 1.25cm Bekijk groter

Hechtpleister 5m x 1.25cm

654823

Inhoud: 1st

Merk: Leukopor

Knmp_code: 12200964

€2.39

Inhoud 1st
Merk Leukopor
Knmp_code 12200964

Leukoplast® Leukopor 5m x 1,25cm
Medisch hulpmiddel

Bij lichte verwondingen heeft u een behandeling nodig die betrouwbaar en snel is. Voor alle soorten snijwonden, schaafwonden, brandwonden of scheurwonden (skin tear) biedt Leukoplast een reeks producten voor zowel professionals als consumenten die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren om de best mogelijke zorg te garanderen. Al bijna 120 jaar stellen artsen en families over de hele wereld hun vertrouwen in de hoogwaardige Leukoplast wondverzorgingsproducten

- Antimicrobiële spoel en klemring: de oppervlakken van de spoel en klemring hebben een antimicrobieel materiaal dat het risico op kruisbesmetting vermindert. (Alleen geldig voor producten met spoel en/of klemring)
- Ademend: laat de huid ademen en helpt maceratie te voorkomen.
- Zacht voor gevoelige huid: hechtpleister die goed wordt verdragen door de gevoelige huid en bij verwijdering minimale tot geen pijn veroorzaakt.
- Met de hand afscheurbaar: Geen schaar? Geen probleem. U kunt deze hechtpleister met de hand scheuren, waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is als u onderweg bent.
- Residuvrije verwijdering: goede hechting, geen resten bij verwijdering. Gaat geen chemische reactie aan met rubbers of plastics.

Toepassing
Leukopor is een plooibare, luchtdoorlatende hechtpleister voor het vastzetten van verbandmiddelen in alle soorten en maten. Deze microporeuze hechtpleister is voor kortdurend gebruik op de intacte huid. Het is zeer geschikt voor de gevoelige huid en veroorzaakt minimale tot geen pijn bij het verwijderen.

Samenstelling
Op basis van een witte non-woven polyester/viscose folie. 
Hypo-allergene polyacrylaat kleef-massa

Gebruik
Aanbrengen op de huid bij fixatie van kompressen, gazen etc. Voor fixatie van elektroden, meetinstrumenten, slangen, katheters, sondes etc

Droog en afgesloten bewaren.

Fabrikant
BSN Medical BV
Randstad 2213
1316 BN Almere

 

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Hechtpleister 5m x 1.25cm

Hechtpleister 5m x 1.25cm

Schrijf uw recensie