s
Eilandpleister sorbact 8 x 10cm Bekijk groter

Eilandpleister sorbact 8 x 10cm

848571

Inhoud: 1st

Merk: Leukoplast

Knmp_code: 16551419

€6.79

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Inhoud 1st
Merk Leukoplast
Knmp_code 16551419

Leukoplast Leukomed Sorbact 8cm x 10cm
Bacteriënbindende eilandpleister  

Bij lichte verwondingen heeft u een behandeling nodig die betrouwbaar en snel is. Voor alle soorten snijwonden, schaafwonden, brandwonden of scheurwonden (skin tear) biedt Leukoplast een reeks producten voor zowel professionals als consumenten die betrouwbaarheid en gebruiksgemak combineren om de best mogelijke zorg te garanderen. Al bijna 120 jaar stellen artsen en families over de hele wereld hun vertrouwen in de hoogwaardige Leukoplast wondverzorgingsproducten

Leukomed Sorbact infection control verwijdert bacteriën uit geïnfecteerde wonden, zoals snij- en schaafwonden en lichte brandwonden, maar is ook geschikt voor chronische wonden of schimmelinfecties- Werkingsmechanisme: helpt microbiële kolonisatie te minimaliseren door bacteriën en schimmels effectief aan het vlies te binden- Materiaal: acetaatvezel bedekt met een bacteriebindende coating- Bijkomend gebruik: voor infectiepreventie- Toepassing: eenvoudig aan te brengen en waterbestendig

Filmverband voor geïnfecteerde wonden en infectiepreventie.

- Vermindert de hoeveelheid bacteriën in gecontamineerde wonden 
- Voorkomt infecties 
- Geschikt voor snijwonden, schaafwonden of lichte brandwonden 
- Eenvoudig aan te brengen

Toepassing
Behandelt droge tot licht exsuderende wonden: zeer geschikt voor post-operatieve en traumatische droge tot licht exsuderende wonden, waaronder chirurgische incisies, rijtwonden, snij- en schaafwonden, opengescheurde wonden en kleine brandwonden.

Beschermt tegen bacteriën en micro-organismen: het innovatieve ontwerp maakt Sorbact effectief tegen antibioticaresistente micro-organismen, schimmels en verschillende soorten bacteriën.

Gebruik
Draagtijd tot drie dagen. Het intuïtieve systeem maakt het aanbrengen eenvoudig en de afgeronde hoeken voorkomen ongewenst omkrullen. 1) Trek de eerste onderste beschermfilm los. 2) Breng de pleister op de wond aan en trek de tweede onderste beschermfilm los (kant met blauwe rand). 3) Strijk de pleister glad en druk ze stevig aan. 4) Verwijder de bovenste beschermfilm met de blauwe rand.

Fabrikant
BSN Medical GmbH
Quickbornstrasse 24
20253 Hamburg
Duitsland

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Eilandpleister sorbact 8 x 10cm

Eilandpleister sorbact 8 x 10cm

Schrijf uw recensie