s
Uni-fit road small oordopjes Bekijk groter

Uni-fit road small oordopjes

907757

Merk: Pluggerz

Inhoud: 2st

Knmp_code: 15899756

Pluggerz Uni-fit road small

Meer details

€14.95

Merk Pluggerz
Inhoud 2st
Knmp_code 15899756

Geluid van de motor en windgeruis kan blijvende schade aan uw gehoor veroorzaken. De Pluggerz Uni-Fit Road is speciaal ontwikkeld om u hiertegen te beschermen. Het unieke filter dempt het schadelijk geluid tot een veilig niveau, terwijl u wel alle verkeerssignalen blijft horen. Ook handig voor cartrijders, coureurs en bestuurders van een cabrio! De Pluggerz Uni-Fit Road heeft een perfecte pasvorm en kan dus comfortabel onder een helm worden gedragen.
- Meer dan 100x te gebruiken
- Uniek filter.
- Inclusief handig opbergetui
- CE gecertificeerd en getest volgens EN 352-2
- SNR = 23dB

Toepassing
Geluids demping.

Gebruik
Controleer voor gebruik of de Pluggerz schoon zijn. Pak de bovenkant van uw oorschelp en trek deze omhoog en naar achteren. Druk de gehoorbeschermer zo diep mogelijk in de gehoorgang. Laat de oorschelp los en druk nogmaals na.

Onderhoud
Pluggerz zijn herbruikbare gehoorbeschermers. Ze beschermen alleen volledig, wanneer je ze zonder onderbreking draagt in lawaai. Dit natuurlijk duurzaam siliconenmateriaal is huidvriendelijk. De Pluggerz zijn eenvoudig te reinigen met water en zeep, zodat de hygiëne gewaarborgd blijft. Laat ze goed drogen alvorens je ze weer in de verpakking stopt.

Bestanddelen
anti-allergisch siliconen materiaal

Waarschuwingen
Indien de Pluggerz foutief worden ingebracht of wanneer de gebruiksaanwijzing niet in acht is genomen, wordt de bescherming van de Pluggerz nadelig beïnvloed. Contact met chemische substanties kan de beschermende werking beïnvloeden.

Bewaaradvies
Bewaar de oordopjes in het bijgeleverde etui.

Fabrikant
Comfoor BV
Postbus 816
7000 AV Doetinchem

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Uni-fit road small oordopjes

Uni-fit road small oordopjes

Pluggerz Uni-fit road small

Schrijf uw recensie