s
Oog makeup remover waterproof Bekijk groter

Oog makeup remover waterproof

845467

Merk: Avene

Inhoud: 125ml

Knmp_code: 16659651

€19.90

Merk Avene
Inhoud 125ml
Knmp_code 16659651

Avene Oog makeup remover waterproof

Een intensieve oogmake-upremover voor gevoelige ogen, perfect geschikt voor mensen die contactlezen dragen. De formule bevat geen schadelijke actieve bestanddelen en verwijdert langhoudende, intense en waterproof make-up. De formule reinigt de wimpers en oogleden perfect en laat geen vettig laagje achter op de huid. De tweefasenformule (een combinatie van verzachtend Thermaal Water van Avène en oliën die make-up helpen te verwijderen) en de isotone concentratie zorgen ervoor dat de huid op efficiënte en comfortabele wijze ontdaan wordt van make-up.

• VERWIJDERT MAKE-UP : verwijdert langhoudende, intense en waterproof make-up.
• KALMEERT : één van de eigenschappen van het Thermaal Water van Avène.
ZONDER SPOELEN : biedt een niet-vettige finish.

Ingredienten
Water (aqua), Avene thermal spring water (Avene aqua), Isododecane caprylic/Capric triglyceride butylene glycol sodium chloride, Disodium EDTA, Isopropyl palmitate, Phenethyl alcohol, Red 40 (CI 13065), Sodium benzoate, Yellow 5 (CI 19140)

Gebruik
Schud de flacon voor elk gebruik goed om de suspensie van deze tweefasenlotion te homogeniseren. Doe een beetje Intense make-upremover voor de ogen op een wattenschijfje. Laat het 3 seconden op het ooglid inwerken. Verwijder dan zachtjes de restjes make-up van de oogleden en wimpers door het wattenschijfje eerst neerwaarts en dan opwaarts te bewegen.

Afgesloten bewarem, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

Oog makeup remover waterproof

Oog makeup remover waterproof

Schrijf uw recensie